Armband met eigen naam zelf personaliseren

Een armband met eigen naam kun je precies maken zoals jij wilt. Je zoekt eenvoudig die armband uit die je mooi vindt en schrijft jouw tekst in het tekstblok. Zoek het juiste lettertype. Er kan ook een tekening of symbool bij gegrafeerd worden. Er zijn zoveel mogelijkheden om een (simpele) armband helemaal uniek te maken. Ontwerp ook jouw eigen unieke armband. Dit kan zijn omdat je graag zelf een armband met eigen naam wilt dragen. Maar je kunt natuurlijk ook een armband met eigen naam aan iemand cadeau geven. Heel veel kleine kinderen dragen bijvoorbeeld een armbandje met eigen naam. Het is ook handig om een armband met eigen naam te dragen en er het medisch alert symbool bij te laten graveren als je allergisch bent, bijvoorbeeld voor wespensteken. Je ziet, mogelijkheden genoeg om van een simpele armband een unieke, persoonlijke armband te maken.

Geef een armband met eigen naam cadeau

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau geef dan een armband met eigen naam cadeau. De naam die je in de armband laat graveren hoeft niet de naam van de persoon te zijn aan wie je de armband wil geven. Vaak krijgen vrouwen die net moeder zijn geworden van hun partner een armband of ketting met naam. Maar dan wel met de naam van de pasgeborene. Is er genoeg ruimte op de armband dan kan er ook een klein fotootje op gegraveerd worden. Vaak wordt ook alleen de naam en de geboortedatum erop gegraveerd. Tegenwoordig zijn er ook heel veel armbanden voor mannen te koop. Ook hierop kun je een naam laten graveren. En ook hierbij geldt dat dit niet de naam van de ontvanger hoeft te zijn. Een mooie armband voorzien van een inscriptie is een sieraad voor het leven!

Armbanden met een unieke tekst en de mooiste foto 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een man of vrouw? Koop een graveerbare armband en laat er een unieke tekst op graveren. De gravering kun je zelf kiezen. Zet jouw eigen tekst in het tekstblok en kies het juiste lettertype. Wil je er een hartje of smiley aan toevoegen. Gewoon doen. Er zijn heel veel symbolen die je kunt toevoegen aan jouw tekst. Zo wordt een simpele armband een uniek cadeau. Op dit moment is een gegraveerde armband één van de meest populairste sieraden. Gek genoeg niet alleen voor vrouwen maar steeds meer voor mannen. Steeds vaker zie je een vader die een mooie armband omheeft gegraveerd met de naam van zijn dochter of zoon. Een lief symbooltje in de vorm van een hartje maakt de armband helemaal uniek.

Een vriendschapsarmband met naam

Met een vriendschapsarmband met naam bevestig je een vriendschap voor het leven. Een vriendschapsarmband laat je voorzien van de namen van jullie twee of van de symbolen van jullie namen. Plaats er nog een lief symbool bij en je hebt beide een zeer mooie en persoonlijke armband. Doe dit samen met je vriendin of vriend Geef een vriendschapsarmband aan je dochter of zoon of aan je moeder. Een mooier cadeau bestaat bijna niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *