Tips van een slotenmaker om sieraden te beveiligenVeel mensen hebben sieraden in hun woning liggen. Sommige zijn niet veel waard, maar anderen kunnen behoorlijk wat waarde hebben. Deze waarde kan financieel, maar ook zeker emotioneel zijn. Mogelijk heeft u een of meerdere sieraden geërfd van overleden familieleden. Om te voorkomen dat deze sieraden worden weggenomen uit uw woning, is het allereerst van belang dat u ze te allen tijde goed opbergt. Daarnaast kunt u nog een aantal andere zaken doen. Onze slotenmaker geeft u hier een aantal tips om sieraden te beveiligen.

Zorg voor goede sloten
Bergt u uw sieraden altijd op in een la of in een kast? Dan wil dit nog niet zeggen dat deze ook altijd veilig zijn. Wanneer een inbreker uw woning binnen weet te komen, haalt hij waarschijnlijk alles overhoop in de zoektocht naar waardevolle spullen. Om te voorkomen dat hij überhaupt uw woning al binnen weet te dringen, is het van belang goede sloten op uw deuren te plaatsen. Veel oude woningen in Nederland zijn nog voorzien van oude sloten. Dergelijke sloten zijn zonder al te veel problemen te forceren door inbrekers. Hierdoor staan zij binnen de kortste keren in uw woning, waardoor zij dus ook uw sieraden weg kunnen nemen. Woont u in een redelijk oud huis en heeft u uw sloten nog niet vervangen? Overweeg dit dan te doen, zeker wanneer u veel waardevolle spullen heeft.

Plaats een slot op een kast
Naast moderne sloten op de toegangsdeuren van uw woning, kunt u ook een slot plaatsen op uw kastdeur. Dit is zeker aan te raden wanneer u uw sieraden altijd opbergt in een kast. Er zijn tegenwoordig speciale sloten op de markt die een kast goed kunnen beveiligen. Hierdoor worden uw sieraden beter beschermd en is de kans een stuk kleiner dat deze worden weggenomen. Wilt u uw kast beveiligen? Schakel dan een slotenmaker in. Hij kan u precies vertellen welke sloten u hiervoor moet gebruiken. Desnoods kan hij uw kast ook voorzien van deze sloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *