Zilveren kettingen: mooi en tijdloos

Zilveren kettingen mogen eigenlijk niet ontbreken in je juwelenkistje. Het dragen van een mooie ketting geeft je net dat beetje extra én het maakt je outfit vaak af. Een simpele ketting met daaraan een mooie hanger oogt subtiel en elegant. Uiteraard mag een ketting gezien worden. Je zou kunnen kiezen voor een hanger met een wat opzichtiger uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan een grote bloem of een naamketting. Waar je ook voor kiest, zolang jij je er goed bij voelt zal je net zo stralen als je zilveren kettingen.

Je ketting mooi houden
Je sieraad dient goed onderhouden te worden. Het zou jammer zijn als je zilveren ketting dof wordt of zelfs een zwarte kleur krijgt! Een ketting hoort te glanzen, des te mooier zal deze ogen. Er zijn allerlei producten op de markt om je ketting en eventuele andere zilveren sieraden mooi te houden. Het poetsen met een zogenaamd zilverpoetsdoekje is een bekende methode. Ook zijn er speciale dompelbadjes voor zilveren kettingen beschikbaar om ze mooi en glanzend te houden. Verzorg je ketting en draag deze met trots!

Wissel zilveren kettingen af
Met een standaard model ketting is het mogelijk om veel af te wisselen. Als je verschillende soorten hangers in je collectie hebt dan heb je in principe voor elke gelegenheid een andere ketting. Elke dag opnieuw bepaal je welke hanger je aan je ketting hangt. Dit zou je tevens aan kunnen passen aan de kleding die je draagt. Op deze manier kom je altijd verzorgt voor de dag. Zo zie je maar dat je met een zilveren ketting heel veel kanten op kunt. Tegenwoordig zijn er vele soorten hangers verkrijgbaar. Ook zou je kunnen spelen met verschillende kleurtjes en edelstenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Afwisselen en mooie combinaties maken kan een hele uitdaging zijn, maar dat maakt het des te leuker om jouw zilveren kettingen te dragen.

2 reacties

  1. Hi, ik ben heel erg op zoek naar dit sieraad. Ik had er zo eentje en die kwam van jos jonkergouw. Ik kreeg hem van Egbert, mijn man die in 2013 overleed.
    Een jaar later ben ik het sieraad ergens in Zaandam verloren. Ik heb daar veel verdriet van gehad en ik ben al jaren op zoek naar dit of een soortgelijk sieraad en nu vind ik hem bij jou. Ook van Jonkergouw?
    Groetjes van Joos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *