Hoe combineer je je sieraden met je kleding?

De meeste vrouwen vinden het combineren van sieraden erg lastig om te doen, en laten daarom de sieraden maar thuis liggen. Dit is erg zonde omdat sieraden je outfit juist kunnen afmaken. De perfecte sieraden bij je outfit uitkiezen kan dus nog wel een zoektocht zijn, maar wel erg leuk natuurlijk!

 

Rust

Regel één luidt als volgt: Maximaal twee opvallend items in je gehele outfit. Het kan namelijk veel te onrustig worden als je teveel drukke prints in je outfit hebt. Dit betekent dat als je een opvallend en drukke ketting wilt dragen, dat je shirt wel basic moet zijn.  Dit zou je bijvoorbeeld bij ONLY kunnen kopen. Teveel sieraden zijn ook niet erg mooi. Je hele arm vol met armbanden is ook niet erg mooi. Let er dus op dat de sieraden wel rust uitstralen.

 

Goud of zilver

Het combineren van goud en zilver is niet heel mooi. Probeer dit dus dan ook te vermijden. Soms kan het wel erg mooi zijn als het een setje is bijvoorbeeld. Probeer hier wel op te letten.

 

Kleur

Het is belangrijk dat je outfit niet teveel kleuren bevat. Dit zijn dus maximaal drie kleuren. Wil je sieraden met verschillende kleuren dragen? Dat kan, maar dan is het wel aan te raden dat deze kleuren ook terug komen in je kleren.

 

Eerst de kleding

Het is belangrijk dat je eerst je kleding uitkiest en dan je sieraden. Wil je graag kleding dragen met een drukke print van bijvoorbeeld Geisha? Dat kan, maar let bij het uitkiezen van de sieraden dan wel erop dat die niet te druk zijn. Ben jij door deze tips ook klaar om sieraden te dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *