Komono Horloges, kleur en design maken de mens

Als je door het assortiment van Komono horloges bladert, dan zijn het vooral de kleurencombinaties die opvallen. Dat zien we niet alleen terug in het klokje zelf, maar ook in de stijlvolle horlogebandjes, die het uurwerk om uw pols houden. Overigens hoeft u bij Komono horloges niet op zoek te gaan naar een enorm bereik aan functies die het te bieden heeft. De basis is minimalistisch, het geeft de tijd aan, niet meer en niet minder.

 

Het horloge als accessoire

Hoewel je op je horloge met een snelle blik te weten kunt komen hoe laat het is, wil Komono met zijn uurwerken toch net iets meer bereiken. Als je er voor de buitenwereld op zijn best uit wilt zien, dan kun je dat op talloze manieren doen. Kleding is daar een onderdeel van, schoenen een andere en beiden vallen onder noodzaak, tenzij je naaktheid als een statement gebruikt. De volgende stap is het aanscherpen van datgene wat je bent. Dat gebeurt bijvoorbeeld door het gebruik van make-up, maar ook door het dragen van zogenaamde accessoires. Je kunt daarbij denken aan een handtas, een riem, maar ook aan een horloge. Komono horloges heeft met zijn assortiment tijdloze designhorloges zich op die markt gericht. Je kunt zien hoe laat het is, maar je doet dat wel op een bijzonder stijlvolle manier.

 

Komono horloges voor dames en heren

Je kunt Komono horloges verkrijgen voor mannen, vrouwen, maar ook, wat men tegenwoordig noemt, genderneutraal. Voor het uurwerk zelf kun je kiezen uit groot, middel en klein, afhankelijk van je eigen smaak natuurlijk. Dat geldt dan uiteraard ook voor de kleur van uurwerk en horlogebandje. Dit maakt de keuze voor een nieuw Komono horloge misschien niet gemakkelijker, maar vergroot wel de kans dat je het voor jou perfecte horloge uit kunt kiezen.

 

Een Komono horloge kies je niet alleen voor de tijd, maar omdat het bij je past.

 

Leuk filmpje over Komono horloge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *