Verlovingsringen markeren een nieuwe fase

Ben je van plan om je partner ten huwelijk te vragen? Weet je al precies hoe en waar je het gaat doen? Dan heb je ongetwijfeld een beetje de kriebels. Het is een spannend moment. Ten eerste omdat je vaak niet weet of je partner ja of nee antwoordt. Daarna begint het echte werk. Het plannen van het huwelijk, nadenken over kinderen en carrière, en het leven als een getrouwd stel.

De verlovingsringen spelen hier een grote rol bij. Iemand ten huwelijk vragen doe je immers in de meeste gevallen met een verlovingsring. Die zijn in alle soorten en maten te koop, met uiteenlopende prijzen. Het is makkelijk om snel even een ring uit te zoeken, maar handig is dat niet. De verlovingsringen markeren een transitiefase in jouw leven en het leven van je partner. Wat extra aandacht besteden aan de keuze is dus zeker aan te raden.

Een nieuwe fase in het leven

Wanneer je partner ja zegt, kom je in een volledig nieuw leven terecht. Je hebt geen vriend of vriendin meer, je bent verloofd en het huwelijk wordt gepland. Deze transitiefase is een van de grootste momenten in het leven. Je verbindt je immers aan iemand anders en besluit om samen het leven door te gaan. Om de transitiefase duidelijk te maken, kun je verlovingsringen kopen.

Onthoud hierbij altijd dat iedereen de ring wil zien. Wanneer je vertelt dat je verloofd bent, vragen de mensen hoe je het gevraagd hebt en daarna willen ze de ring zien. De verlovingsringen worden vaak bewaard, ook wanneer er een trouwring in de plaats van de verlovingsring gekomen is. Het is een aandenken aan het moment, en het is tegelijkertijd een herinnering aan dat grote moment in het leven. Het moment dat je van vriend naar man ging, of van vriendin naar vrouw.

Besteed daarom gerust wat extra aandacht aan het uitzoeken van de ringen. Vergelijk de mogelijkheden, en kijk vooral goed welke ringen het best passen bij jou en je partner. Een verlovingsring is niet direct persoonlijk, maar moet wel passen bij je stijl en die van de persoon die je ten huwelijk vraagt. Het assortiment is hierop aangepast. Er zijn letterlijk duizenden verlovingsringen die in alle soorten en maten te koop zijn. Dat betekent dat de kans groot is dat er een ring bijzit met jouw smaak en dat maakt het net even iets leuker. Zeker wanneer de ringen langere tijd bewaard blijven als aandenken.

Direct verlovingsringen kopen

Ken je je partner goed, dan weet je waarschijnlijk ook welke ringmaat je moet hebben. Zo niet, dan kun je dit gemakkelijk opzoeken door de omtrek van de vinger van je partner te meten. De meest stiekeme manier die je hiervoor kunt gebruiken, is door een ring op te meten die goed past wanneer je partner die even afgedaan heeft. Wanneer je vraagt om de hand van je partner om te gaan meten, weet hij of zij immers vaak al hoe laat het is en wat er gaat gebeuren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *