Het verschil in kwaliteit van gellak

Het verschil in kwaliteit van gellak

Wat is gellak? Gellak is veel steviger dan gewone nagellak en blijft veel langer mooi. Omdat gellak van je nagels af groeit en niet slijt zoals gewone nagellak, moet je het bijwerken. De gellak wordt onder een UV lamp gedroogd, de gel smelt met de moleculen en zo wordt de gellak hard. Met gellak ben je wat langer bezig om het op je nagels te doen of ervan af te halen, maar aan de andere kant hoef je dit niet vaak te doen omdat het voor een langere tijd mooi blijft zitten.

Gellak

Er zijn verschillende soorten gellak waarin de bekendste normale gellak en shellac zijn. Deze twee soorten lijken veel op elkaar maar zijn toch net wat anders. Shellac is een combinatie van gellak en normale nagellak, maar het wordt makkelijker verwijderd dan gellak. Wanneer je gellak op je nagels wilt aanbrengen, moet het eerst flink gevijld worden omdat het op een wat ruwere ondergrond beter hecht. Gellak moet je eraf vijlen waarbij je nagels kunnen beschadigen, terwijl je shellac eraf zou kunnen halen met aceton zonder dat je nagels echt beschadigd worden. Natuurlijk moet je niet te lang en te vaak je nagels vijlen om kwetsbare nagels te voorkomen. Ook blijft gellak langer mooi omdat dit volledig uit gel bestaat en dus minder snel beschadigt. Over het algemeen kiezen mensen dus ook vaker voor gellak, daarom biedt Yinger verschillende gellak sets aan voor iedere beauty liefhebber.

Sets

De gellak sets die Yinger aanbiedt zijn de ‘on the go set’ en de ‘salon premium set’. Als je mooie nagels wilt maar daar eigenlijk geen tijd voor hebt, kun je het beste kiezen voor de ‘on the go set’. Dit is een gellak set wat perfect is om onderweg te gebruiken. Als je veel meer tijd hebt om lekker rustig te gaan zitten en je nagels te lakken, kun je kiezen voor de ‘salon premium set’. Het verschil in deze twee sets zit hem in de UV lamp die je gebruikt. Bij de ‘on the go set’ is het een kleinere UV lamp omdat je hem dan zo in je zak makkelijk mee kunt nemen, hier passen dan ook maar 4 vingers tegelijk in terwijl je je hele hand of voet kwijt kan in de UV lamp van de ‘salon premium set’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *