Denk vast na over leuke kerstcadeaus om te geven

Kerst komt eraan! De sfeervolle dagen opgevuld met familie, eten, sfeer en natuurlijk cadeautjes. Samen met sinterklaas en de verjaardag de mooiste dagen van het jaar voor een kind. Maar wat moet je tegenwoordig nog vragen? Meestal komen we bij dezelfde dingen uit, namelijk luchtjes en shampoo. Hierbij toch de meest inspirerende en leuke cadeaus voor een geweldige kerst.

Exclusief koken

Een origineel cadeau is een kookboek. Iedereen houdt van eten daarom is een kookboek een enorm leuk cadeau om te geven aan bijvoorbeeld een gezins- of familielid. Daarnaast heb je er zelf ook nog eens wat aan als je bij die persoon komt eten.

Chocolade

Ook één van de dingen die eigenlijk iedereen wel lekker vindt is heerlijke chocolade. Tegenwoordig heb je 100 kleine reepjes overheerlijke chocolade voor een niet al te hoge prijs. Leuk idee toch?

Spelletjes

Niks is leuker dan op de koude winterdagen s ’avonds lekker een spelletje te gaan spelen met ze alle. Denk eens aan monopoly, kolonisten of risk. Hele leuke en uitgebreide spellen om lekker te spelen met familie of gezin.

Hierboven heb ik een aantal hele leuke ideeën beschreven, maar ook voor kinderen is er genoeg origineels om uit te zoeken. Hiervoor dus ook een aantal ideeën.

Sport

Veel kinderen doen aan sport, wat is er dan leuker een paar kniebeschermers of voetbalschoenen te geven. Bespaart jou ook nog eens geld aangezien je die spullen toch wel moet kopen of het nou kerst is of niet. Je kan ook kiezen voor een voetbal bedrukt met de naam van je kind of een shirt van zijn favoriete club. Ook zijn kinderen over het algemeen veel blijer met spullen die ze vaker of dagelijks gebruiken.

Boeken

Boeken, een breed assortiment, veel keus dus altijd wel wat te vinden. Van spannende boeken tot romantische. Voor iedereen wel wat te verkrijgen. Vaak vinden kinderen het geweldig hun eigen, spannende boeken te hebben. Zeker een aanrader dus! 

Sieraden

Zeker meisjes vinden het helemaal geweldig hun eerst (echte) sieraden te krijgen voor kerst. Een droom die uitkomt! Gouden oorbellen of een gouden ketting het is toch mooi dit te geven? Mocht je kind meer houden van zilver is dit natuurlijk ook een optie en is er ook in de trend zilver veel te vinden. Goed idee toch?

Ik heb hierboven enkele tips gezet voor volwassenen, voor kinderen maar ook voor beide. Gebruik het en koop het mooiste en origineelste kerstcadeau voor jouw familielid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *