Wat zijn blijvende trends omtrent armbanden en oorbellen?

Armbanden, oorbellen, kettingen en horloges. Zomaar een aantal van de meest voorkomende sieraden van dit moment. Sieraden zijn enorm trendgevoelig en elk jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen in sieraden land. De meeste van deze trends zijn van tijdelijke duur en zakken op een gegeven moment weer weg naar de achtergrond om een aantal jaar later weer terug te keren. Er zijn echter ook trends die blijven zijn gebleken. We behandelen er een aantal in dit artikel.

Gouden sieraden

Eigenlijk kun je dit al bijna geen trend meer noemen maar omdat het zo blijvend is doen we het toch. Gouden sieraden zijn van alle tijden. Ze zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er grote gouden oorbellen maar ook kleine gouden oorbellen. Gouden armbanden heb je ook in elegante slanke armbanden maar ook als stevigere meer robuuste gouden armbanden. Goud straalt luxe en elegantie uit en daarom is het zo tijdloos. Niet iedereen is fan van goud. Sommige mensen vinden het te overdreven en neigen naar kitsch, zeker wanneer het nep goud betreft. Maar over het algemeen is goud erg populair.

Zilveren sieraden

Ook zilveren sieraden zijn tijdloos en gaan al een hele lange tijd mee in de wereld van sieraden. Zilveren sieraden zijn goedkoper dan gouden sieraden en daarmee ook bereikbaarder voor veel sieraad liefhebbers. Naast echte zilveren sieraden zijn er ook veel sieraden van nep zilver. Deze metalen sieraden zijn vaak bijna niet van echt zilver te onderscheiden en daarmee ook razend populair voor iedereen met een kleinere portemonnee.

Parel sieraden

Als je sieraden hebt met parels straalt dit ook een bepaalde luxe uit. Niet gek ook dat parel oorbellen razend populair zijn. Een parel armband erbij om een matchend geheel te maken en je hebt een gegarandeerd mooie combinatie te pakken. Daarnaast zijn er ook nog parelkettingen. Je kunt dan kiezen uit één subtiele parel in je ketting of een ketting die volledig bestaat uit parels. Ook hier is er weer onderscheid tussen echte parels en imitatie parels. Imitatie Parels zijn veel goedkoper en daarmee dus ook weer toegankelijker voor het grote publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *