Kleding shoppen voor je zoon

Het is misschien een beetje not done, maar als moeder van een 14-jarige zoon doe ik nog steeds zijn kleding inkopen en ik vermoed vele moeders met mij. Mijn kind heeft er namelijk echt geen kaas van gegeten en komt rustig thuis met te kleine kleding (hij past niets, maar koopt op de gok), of hij moet en zal perse die ene broek kopen van een waanzinnig duur sportkledingmerk. Voor mij een no-go. Voorlopig is hij er gewoon nog niet aan toe om zelf te shoppen, dus doe ik dit voor hem.

Slim inkopen voor stevige puber

Als ik maar slim genoeg inkoop vindt hij het allang goed; dit werkt voor ons beiden. Ik heb gemerkt dat kleding bij Zalando vaak wat klein uitvalt, dus ga ik daar steevast voor een maatje groter. Onze zoon is sowieso wat forser dan de gemiddelde puber van zijn leeftijd, dus vallen een hoop kledingmerken standaard al af (met Zara als koploper).

Zoek je kleding voor pubers die net iets forser zijn, dan kom je al snel uit bij streetwear-achtige kledingshops van sportwinkels (het rekt allemaal zo prettig mee), maar wij willen niet dat onze zoon standaard in sportkleding loopt, dus ter afwisseling bezoeken wij ook andere webshops, zoals bijvoorbeeld RVLT Revolution. De kleding van dit merk is gewoon helemaal leuk voor jongeren, maar niet te streetwear-achtig. Vergelijk het met Vingino voor de puber!

Geschikt voor vader en zoon

Maar ook voor mijn man koop ik er kleding, want die behoort eigenlijk tot de echte doelgroep. Maar wanneer ik onze zoon net even wat meer casual-netjes wil kleden, dan past deze kleding als gegoten.

Nog een absolute aanrader voor ‘vader en zoon’ vind ik de webshop Shoeby. Leuk en hip en je slaagt altijd; ook voor de wat stevige puber.

Tip

Kijk voor hoge kortingen op 247discount.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *