Sla op het juiste moment uw slag

Zoekt u een nieuw sieraad? Is uw vriend of vriendin jarig? Of is het bijna Sinterklaas of Kerst? Er zijn vele momenten waarop we elkaar sieraden cadeau doen. Een armbandje, oorbellen, een horloge of een ring. Zomaar een greep uit enkele sieraden die we elkaar elk jaar veel cadeau doen zo met zijn allen. Maar er zijn verschrikkelijk veel winkels en webshops waar u terecht kunt voor sieraden. Hoe kunt u daar nu slim mee om gaan? Wat zijn goede momenten om sieraden te kopen? Daar kunnen we wel iets over roepen.

Er zijn namelijk in aanloop naar de feestdagen in december een paar dagen die erom bekend staan dat er dan een hoop korting te halen is. Denk hierbij aan Black Friday, CyberMonday of Singles Day. De één is wat bekender dan de ander. Black Friday is komen overwaaien uit Amerika en begint in Nederland ook langzaam groter te worden. Deze dag is ooit bedacht door de winkeliers in de stad om het doen van inkopen voor de feestdagen groots af te trappen. De filmpjes van mensen die over elkaar heen vallen en de tv’s uit elkaars handen trekken zijn u wellicht niet onbekend. De CyberMonday is de tegenhanger van deze vrijdag. Want dit speelt zich alleen online af. U kunt op deze dag online korting krijgen in vele webshops. Over wat voor kortingen hebben we het dan? Grootse en hoge kortingen. De kortingen lopen op tot wel 70% in sommige gevallen. Zo goedkoop kunt u het de rest van het jaar soms niet krijgen. In Amerika zijn de mensen zelfs zo gek dat ze dagen van tevoren al hun auto op de juiste plek zetten zodat ze niet zo ver hoeven te lopen naar de auto.

Maar goed, op deze dagen kunt u, als u op tijd uit gaat zoeken wat u wilt hebben, profiteren van een leuke korting. Een sieraad koop je niet zomaar eventjes. Het is dan ook aan te raden om in de weken daarvoor al te gaan kijken naar welke sieraden u mooi vindt en cadeau wilt doen. Dan kunt u op deze dagen meteen u slag slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *