Trouwringen Leiden

 

Bij Le Mariage in Leiden kun je terecht voor de meest prachtige trouwringen. Leiden is op zichzelf natuurlijk al een fantastische, historische stad die uitermate geschikte is voor het decor voor een bruiloft. De sprankelende trouwringen van Le Mariage zorgen dat deze bijzondere dag nog onvergetelijker wordt.

 

Trouwen in Leiden

Leiden is een erg oude stad en bekend door vele verhalen en bekende personen uit de geschiedenis. Het is de geboortestad van Rembrandt van Rijn, één van de bekendste Nederlanders aller tijden. In Leiden is het mogelijk om de Rembrandwandeling te maken waarbij je alle authentieke Rembrandlocaties van Leiden te zien krijgt. Leiden is natuurlijk ook de stad die een ongelooflijk belangrijke rol speelde in de 80-jarige oorlog tegen de Spanjaarden. Daarmee ligt de stad aan de beginslag van het huidige Nederland. Het ontzet van Leiden wordt jaarlijks nog steeds uitbundig gevierd. Hutspot is ook voor het eerst gegeten door Nederlanders in Delft. Na het ontzet werden Spaanse kookpotten die nog op het vuur stonden aangetroffen. Deze zaten vol met wortels en aardappelen waar de uitgehongerde bevolking zich te goed aan heeft gedaan. Leiden staat bekend om haar vele grachten en kleine straatjes. Na Amsterdam is het zelfs de stad met het meeste water. Vanzelfsprekend is het mogelijk om rondvaarttochten te maken door de 28 kilometer lange grachten en te genieten van onder andere de vele kleine doorgangetjes, gevels en 88 bruggen. In Leiden kan uiteraard ook fantastisch gedineerd worden in één van de vele restaurants. Kortom, de stad biedt alles wat nodig is voor een prachtige trouwdag.

 

Le Mariage in Leiden

Le Mariage is te vinden in de binnenstad van Leiden. Er is hier een zeer ruime keuze in trouw- en verlovingsringen. Le Mariage heeft een collectie die bestaat uit ringen van de hoogste kwaliteit en die vervaardigd zijn door vooraanstaande Europese merken. Zo is Le Mariage één van de slechts tien trotse aanbieder van ringen van het merk Acredo. Dit merk vervaardigd alleen zeer exclusieve en elegante ringen. Elke ring die gemaakt is door Acredo is uniek en het merk onderscheidt zich met vakmanschap en uitdagende ontwerpen. De unieke ringen van Meister vallen bij iedereen in de smaak. Het eigenzinnige ontwerp zorgt ervoor dat elke ring meteen opvalt. Echte kenners van trouwringen herkennen een Meister dan vaak ook onmiddellijk. Het familiebedrijf bestaat al 120 jaar en houdt zich alleen maar bezig met het maken van trouwringen. Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment. Op de website of in de winkel zelf kun je je laten verbazen door de meest exclusieve merken en de prachtigste ontwerpen.

 

Trouwringen met persoonlijk ontwerp

Le Mariage Trouwringen Leiden stelt traditie en klassieke ontwerpen erg op prijs, maar moderne ontwikkelen worden zeker niet uit de weg gegaan. Het is mogelijk om je trouwring extra persoonlijk te maken door je eigen ontwerp aan ons door te geven. Met 3-D programma’s is het mogelijk om je eigen ring te ontwerpen en bij ons te laten vervaardigen. Je eigen fantasie is de enige limiet. Onze goudsmeden zijn allemaal zeer bekwaam en zorgen ervoor dat jouw ontwerp op een fantastische manier tot leven komt. Bovendien is er de mogelijkheid om een vingerafdruk op een trouwring te laten zetten. Dit zorgt voor een nog persoonlijkere trouwring. Kortom, er is van alles mogelijk bij Le Mariage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *