Hoe kies je de perfecte oorringen en waar moet je allemaal rekening mee houden

 

Kettingen, armbanden en ringen mogen dan wel allemaal populaire en mooie accessoires zijn, toch zijn oorbellen het ultieme vrouwelijk sieraad.

Er bestaan veel verschillende soorten oorbellen, van opvallende hangers en schattige knopjes tot elegante parels en stoere ringen.

Met zo een groot assortiment aan oorbellen kan het vaak wat moeilijk zijn om je oorbellen uit te kiezen. Hoe kies je de perfecte oorbel die volledig bij je past?

Wel, er zijn verscheidene aspecten die een rol spelen. Van de vorm van je gezicht en de lengte van je haar en hals tot de outfit of stijl waarbij de oorbel moet passen.

Gezichtsvorm

Ringen zijn de perfecte keuze voor mensen met een rechthoekige of lange gezichtsvorm aangezien deze oorbellen de hoekige lijnen van je gezicht verzachten.

Kledingstijl

Minimalistische oorringetjes zijn voornamelijk voor vrouwen die liever voor een wat simpele look gaan zonder al te veel toeters of bellen meestal de beste oplossing.

Bovendien kun je oorringen zonder al te veel kopzorgen uitkiezen doordat ze erg gemakkelijk te combineren zijn met allerlei verschillende outfits.

Goud en zilver zijn als sinds vele jaren de meest voorkomende metalen en volgens Fashionchick blijven deze erg populair. Maar ook metalen zoals roodgoud en multicolor metaal zijn tegenwoordig erg in. Zoals de naam al doet vermoeden is multicolor metaal een metaal dat bestaat uit meerdere kleuren samen.

Op zich brengt het dragen van oorringen niet veel nadelen met zich mee. Wel moet je opletten dat je haar niet in het ringetje blijft haperen want dit kan al snel nare gevolgen met zich meebrengen. Ook voor moeders met een jong kindje is het beter een andere soort oorbel te dragen, zoals oorknopjes. Kinderen trekken namelijk en snel aan alles wat ze zien, en al zeker iets dat mooi blinkt, en een gescheurde oorlel willen we natuurlijk liever vermijden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *