mannen ring

Een echte vent draagt een ring!

Draag jij nog geen ring, maar denk je er wel over na? Dan is het nu de tijd om een aan te schaffen! Echte mannen dragen natuurlijk mooie sieraden. En dat kan om meerdere redenen natuurlijk. Daarom zijn er ook vele soorten materialen en vele soorten ringen. Iedere ring heeft weer een ander verhaal. Met het aanschaffen van een heren ring zorg jij ervoor dat dat verhaal ook begint!

Welke type ringen zijn er?

Als je nieuw bent in de ringenwereld is het van belang om een beetje kennis op te doen van de ringen die er zijn en wat elk type ring uitstraalt naar andere mensen.

Verlovingsringen

Zo is er bijvoorbeeld de solitair ring. Dit straalt natuurlijk een verloving uit. Je bent een man die zijn leven op orde heeft en de liefde van zijn leven heeft gevonden. En daar ben je natuurlijk trots op. Dat valt te zien aan de steen die hoog is geplaatst, zodat hij opvalt voor de mensen in je nabije omgeving. In dezelfde sfeer valt bijvoorbeeld nog een eeuwigheidsring (of: eternity ring). Deze ring heeft een speciale betekenis, namelijk de eeuwige liefde die gekenmerkt staat door alle diamanten om de gehele ring. Het is het perfecte cadeau voor je eeuwige liefde.

Zegelringen

Een heel ander type ring is een zegelring. Dit is een ring van hoge kwaliteit die erg lang mee moet gaan. Zo zijn er bepaalde zegelringen die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Vaak staat er een familiewapen op een zegelring. De reden dat zo’n ring lang mee kan gaan, is door de persoonlijke aanpak, expertise en de kwaliteit van de materialen. Dat kun je ook terug zien in de prijs natuurlijk. Maar het is het zeker waard als een ring veel waarde voor je heeft.

Overige ringen

Natuurlijk zijn er nog vele andere soorten ringen. Zo heb je bijvoorbeeld een Pavé ring waarbij er kleine steentjes naast elkaar of door elkaar gezet worden. Ze zijn erg geliefd en kan ook als verlovingsring gedragen worden. Hou je meer van ringen met een duidelijke steen? Dan zou je voor een entourage ring kunnen gaan. De steentjes worden aan elkaar gezet door een netwerk van draadjes en vergt de maker veel expertise. Wel lijkt het alsof er een prachtige diamant om je vinger is gewikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *