parel

Welke parel past het beste bij jou? Lees het hier!

Wanneer het gaat om parel sieraden, zul je hoogst waarschijnlijk als eerst denken aan parel kettingen. Prachtige sieraden, maar misschien niet helemaal jouw smaak. Dat kan. Parel kettingen bevatten over het algemeen witte, ronde parels. Hoe groter hoe beter voor de meeste mensen. Maar sieraden met parels hoeven helemaal niet per se in de vorm van een witte parel ketting te komen. Sieraden met parels komen in alle soorten en maten. Van zilveren parel oorbellen met echte parels tot armbanden met parels, het kan allemaal. En er zijn ook nog eens verschillende soorten parels. Hier worden ze eens op een rijtje gezet.

Zoetwaterparels

Wil je heel graag zilveren parel oorbellen met echte parels, maar denk je dat het te duur is? Dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Zoetwaterparels komen veel voor, waardoor de prijs ervan waarschijnlijk minder duur te zijn. Zoetwaterparels komen werkelijk in alle vormen en maten, wat sieraden met parels prachtig uniek maakt. Misschien is dat wel wat voor jou!

Akoya parels

Akoya parels zijn de parels die worden gebruikt in de klassieke en bekende parelkettingen. Deze parels zijn erg rond van vorm en zijn daarmee dus zeer geschikt voor nette sieraden of sieraden waar veel van dezelfde parels in moeten zitten. Deze parels zijn niet erg groot en kunnen daarom ook heel goed gebruikt worden in subtielere sieraden. 

Tahiti parels

Tahiti parels zijn echt uniek en prachtig om naar te kijken. Deze parels zijn zwart en daarmee zeer anders dan andere parels. Wil je dus zilveren parel oorbellen met echte parels, maar wil je toch dat ze uniek zijn, dan zijn deze parels misschien wel wat voor jou.

Zuidzee parels Zuidzee parels komen in twee kleuren voor: wit en goud. Deze parels komen uit een grotere oester soort, waardoor de parels ook groter kunnen worden. Namelijk tot wel twee centimeter in diameter. Klinkt dat als iets voor jou? Ga dan voor zuidzee parels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *