Mode accessoires waarmee jij je outfit dit najaar afmaakt

 

De herfst is al bijna weer begonnen, dit betekent dat je weer de dikkere warmere kleding uit de kast kunt halen en de zomerkleding weer weg kan zetten in een andere kast. Daarmee is het ook weer leuk om te kijken of je nog nieuwe kleding en/of accessoires nodig hebt voor dit najaar. Belangrijk is om na te denken welke kleuren in zijn, welke accessoires daarbij passen, in dit artikel lichten wij daarom de trends van najaar 2018 uit.

Kleur trend van het najaar

De kleuren die deze najaar weer helemaal in zijn, zijn mosterdgeel, leer in bordeauxrood of petrol, zwart en bruin. Naast deze kleuren zijn vooral dieren printen en ruitjes erg in dit najaar. Mocht je daarvan geen fan zijn, kan je natuurlijk wel mooie accessoires in die kleuren en/of patronen kiezen.

Sieraden

De sieraden die dit najaar in zijn, zijn voornamelijk grote sierraden. Denk hierbij aan grote oorbellen, grote brede dames riem, of een grove ketting. Je kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld een leuke riem met dierenprint of ruitjes print te kopen of voor mee basic kleuren als blauw en zwart om je outfit netjes af te maken.

Hoeden en sjaals

Andere accessoires die niet te missen zijn dit najaar zijn hoeden en sjaals. Een hoed is niet alleen erg modieus, maar zijn ook nog eens comfortabel, warm, en beschermt je haar tegen regen, een win-win dus. Ook zijn sjaals niet weg te denken deze najaar/winter. Niet alleen gebruiken we ze alleen al om ons warm te houden deze winter, maar kan je hiermee ook je winterjas leuk af maken. Niets is hierbij te gek, je kan bijvoorbeeld ook een leuk zijde sjaaltje om je pols of om je enkel doen. Het is wel belangrijk om een kleurrijke sjaal te kiezen, vaak zijn winterjassen en kleding van zichzelf al donker en maakt zo’n sjaal je outfit toch wat vrolijker.

Zoek jij nog leuke accessoires voor je outfit? Ga dan eens naar Lederwarenwebshop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *