handgemaakte sieraden kiezen en kopen

Stel je voor: je kocht een nieuwe ketting in de Bijenkorf en je gaat er mee naar het verjaardagsfeest van een vriendin van je. Je kijkt al helemaal uit naar alle opmerkingen en complimenten die je van je vriendinnen zal krijgen over je nieuwe ketting. Wanneer je aankomt op het feest zie je echter dat je vriendin precies dezelfde ketting heeft gekocht. Dit is natuurlijk iets wat je wilt voorkomen. Daarom is het slim om handgemaakte sieraden te kiezen en te kopen.

Handgemaakte sieraden zijn uniek

Sieraden die met de hand zijn gemaakt zul je nergens anders terugvinden. Het zijn mooie sieraden die iemand met de hand in elkaar heeft gezet, en om die reden zijn ze erg lastig om compleet hetzelfde te maken. Heel anders dan wanneer je bij een juwelier in de Bijenkorf wat koopt. Daar zijn vrijwel alle sieraden ongeveer hetzelfde – en loop je dus de kans dat iemand anders ze ook heeft.

Corina Rietveld maakt prachtige sieraden met de hand

Als je interesse hebt in prachtige handgemaakte sieraden, dan is het een goed idee om eens te kijken op de site van Corina Rietveld. Ze is een kunstenares die werkt in Rosmalen – ze maakt allerlei bijzondere sieraden. Je kunt op haar website handgemaakte sieraden kiezen en kopen. Allemaal uniek, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je vriendinnen er ook mee rond lopen. Hier een overzicht van haar sieraden:

  • Geborduurde ringen – gemaakt van zilver met daarin een gaatjes patroon
  • Zeeuwse sieraden – hierin zit een een Zeeuwse knop verwerkt.

Ook kun je bij haar terecht voor een cursus edelsmeden, waarin ze uitlegt hoe jij aan de slag kunt met je eigen sieraden maken. Dit is erg leuk om zelf te doen, maar je kunt er ook met een paar vriendinnen naar toe gaan – of geef het aan iemand cadeau! Zeker weten dat het een cadeau is dat ze nog nooit eerder heeft ontvangen. Daarnaast kun je een eigen ontwerp laten maken door Corina. Dan zal zij aan de slag gaan om jouw ontwerp in realiteit te maken. Zo weet je echt 100% zeker dat jouw sieraard uniek is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *