Maaike van der Weerd over armbandjes van deze zomer

Hallo beste luitjes vandaag gaan we bespreken wat zijn nu die trendy hippe hotte armbandjes die we deze zomer moeten gaan dragen.

 

De laatste tijd zijn bijv. goudkleurige armbandjes weer helemaal in. Eigenlijk nooit uit de mode geweest want goud dat is toch van alle tijden? Ik zag al meerdere BN’ers met goudkleurige armbandjes op de rode lopers o.a. Sylvie Meis, Peter van der Vorst, Humberto Tan, Gordon en in het buitenland zag ik Charlie Sheen ermee. Dus zeker hip te noemen die goudkleurige armbandjes. Goudkleurige armbandjes zijn verguld dus ze hebben wat goud, maar zijn niet helemaal 24 karaats goud. Het is dus zeker ook betaalbaar voor de gewone man en vrouw.

 

Verder kunnen we niet heen om armbandjes in Ibiza stijl. Alles wat van dit eiland komt is hip en happening. Zelfs als men een scheet laat op Ibiza vindt men dit in de rest van Europa helemaal geweldig. Dus ook de Ibiza stijl armbanden zijn zeer in trek. Ze kunnen omschreven worden als kleurrijk met ook veel gebruik van natuurlijke voorwerpen zoals veren. Het geeft echt een beetje die boheemse sfeer. Eerlijk gezegd je moet ervan houden dit is niet voor iedereen weggelegd.

 

Verder ook leren armbanden. Leer is echt weer in opkomst. Lekker lang gaat het mee en het is niet al te duur, het zit goed.

 

Ik zou willen aanbevelen om van alle drie de stijlen 1 of 2 armbandjes te kopen zodat je lekker kunt afwisselen. Dat is sowieso altijd wel een goed idee qua mode en stijl om niet elke dag hetzelfde te dragen. Als ik een favoriet mag uitroepen dan zijn het de Ibiza armbanden omdat ik echt houd van die hippie sfeer en de vakanties op dit magische eiland me ook goed bijstaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *