Watchwinder – 123

slide-1-car-watchWatchwinder – 123 is een jong bedrijf, gespecialiseerd in watchwinders. Begin 2015 is er gestart met de verkoop van watchwinders en er wordt hard gewerkt aan de realisatie van nieuwe collecties. Watchwinder – 123 staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze watchwinder collectie onderscheidt zich door mooie vormgeving, unieke kleurstellingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij willen alleen tevreden klanten.

Uw horloge staat wederom stil

U bent in het bezit van een mooie collectie automatische horloges en u bent daar uiteraard zuinig op. Aangezien u niet alle horloges tegelijk kunt dragen staan de horloges die u niet draagt na een aantal dagen stil, waardoor u de tijd, datum en andere functies bij een volgend draagmoment opnieuw moet instellen. Dit kan ook anders! De oplossing is een watchwinder.

Watchwinder – 123 biedt u de oplossing

Watchwinder – 123 levert verschillende modellen watchwinders voor alle typen automatische horloges. Bekijk onze collectie en kies een watchwinder die het best bij u en uw situatie past.

Nooit meer stilstaande horloges

Een automatisch horloge wordt normaliter opgewonden door het bewegen van de pols tijdens het dragen. Een watchwinder zorgt ervoor dat automatische horloges worden opgewonden wanneer ze niet gedragen worden. Daarbij is een watchwinder ook een echte aanwinst voor op uw bureau, op uw nachtkastje of op de boekenplank.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.